Gäster bakom stenväggarna

På den blå himlen skiner en varm junisol. Ute på terrassen sitter ett tyskt par och dricker kaffe. En spansk familj spelar badminton på den gröna gräsmattan. Du har precis checkat in en ensamresande amerikan som redan är begeistrad över ditt vackra ställe.
Många drömmer om att äga sitt eget lilla hotell. De önskar ta emot gäster och ge dem en fin upplevelse. Och det behöver ju inte ens vara ett hotell. Möjligheterna är oändliga. Du kan öppna Bed and Breakfast, vandrarhem, härbärge eller pensionat.

Om man inte har turen att ramla över den perfekta lokalen, så finns alltid möjligheten att bygga den själv. Man kan till exempel vända sig till MBAS som sysslar med att bygga stenhus. Det är en seriös hustillverkare i Skåne som har stenhus som sin specialitet. Mer information om att bygga stenhus och prislista hittar du på deras hemsida. Prislistan kan du sen diskutera direkt med dem via telefon eller mail.
Förhoppningsvis dröjer det sen inte länge till innan du kan välkomna gäster till ditt eget lilla pensionat.

Nöjda gäster som återkommerVackert stenhus av MBAS

Det viktigaste när man driver pensionat är att ha nöjda gäster. Oavsett om det är frukosten de älskar, din service eller den vackra utsikten, så bör man som gästgivare känna sig väldigt nöjd om gästerna återkommer. Dessutom måste man se upp nu för tiden. Allt hamnar på internet. Det vill säga, vissa människor kommer garanterat att ta fram datorn så fort de kommer hem. Sen går de igenom alla detaljer som passade dem och allt som de störde sig på. Dessa recensioner kommer sen att ligga till grunden för beslut som framtida gäster tar om att komma till dig eller inte.
Så se till att vara så tillmötesgående som möjligt. Men det handlar också om att inte visa upp en falsk bild av stället. Om man säger som det är och visar rättvisa bilder när man gör reklam, så vet folk vad de kommer att få. Då blir de inte besvikna heller.

MBASFrån sten till hem

MBAS är inte ett gäng arbetare som kommer och rullar fram några stenar åt dig. Det är ett professionellt byggföretag. De sysslar bland annat med följande:

• Nybyggnation
• Ombyggnation
• Tillbygge
• Reparationer