Med permanent rumsservice

Få saker skriker semester lika högt som ett härligt inrett hotell där du kan flytta in med alla dina väskor. Hänga upp kläderna i en tom garderob. Stoppa din pyjamas under kudden i en perfekt bäddad säng med härligt krispiga lakan. Hämta en kall läsk i den lilla kylen och schamponera håret med lyxiga produkter som inte kostar dig en krona extra. Morgonen efter en god natts sömn i den sköna sängen går du ner och äter en lång och omfångsrik frukost. Med tallriken full av bacon, ägg, färsk frukt, hembakat bröd och goda pålägg startar du dagen tillsammans med en bra morgontidning och en rykande kopp kaffe.

Det här livet kan man ha året om, inte bara på semester, om man gör sig av med sitt hus och istället flyttar in på hotell. Det låter extremt, men det är faktiskt inte så ovanligt som man tror.

Ta hjälp av en fastighetsmäklare, till exempel BF Konsult i Ystad, för att göra dig av med ditt hus och startar ditt nya liv på hotell. Där jobbar proffsiga mäklare som har stor erfarenhet av sitt jobb. Läs mer på deras hemsida: BF Konsult – Din Mäklare i Ystad.

Hotellets fördelarBF Konsult

Det finns många fördelar med att flytta in på hotell och göra sig av med sitt hem. Man slipper till exempel äga en massa grejer som man inte behöver och aldrig använder. Man kan använda hotellets alla bekvämligheter gratis. Ofta finns det ett välutrustat gym med fria vikter och konditionsmaskiner. Det kan också mycket väl finnas ett spa med pool och härlig bastu för dig som gillar att koppla av på det sättet. En annan fördel är städservicen som kommer varje dag och plockar undan efter dig och bäddar din säng. Rumsservice kommer med mat, nystrykna och tvättade kläder och ser till att allt flyter på smidigt i ditt nya hem.

Innan du flyttar in på hotell

När du väl kontaktat en mäklare och börjat processen med att få sålt huset finns det ett par saker du kan göra för att snabbare komma igång med ditt nya liv på hotell:

  • Magasinera saker som du inte vill eller kan ha med dig, men inte vill sälja.
  • Ändra din adress hos Skatteverket.
  • Leta upp rätt hotell där du kan trivas en längre tid.
  • Gör research online för att komma fram om det här livet är för dig.