Researrangörens utmaningar

Att planera en större resa i sig har sina många utmaningar, speciellt om du är arrangören, eftersom mycket folk är mycket ansvar, som du nog redan vet. För att resan ska bli rolig för alla så måste allt vara välplanerat. Hotell vid anländning ska väljas, reservationer ska göras och buss ska hyras, en som tar er runt på stan, till alla turistställen och/eller arbetsmöten. I Göteborg är AB Bohus Rekå-Resor mer än villiga att underlätta planeringen av Bussresor i Europa med moderna fordon. Låt dem ta er dit ni behöver på ett bekvämt sätt utan oro.

Olika platser782-buss

Många skollärare måste planera utflykter med skolbarnen och ta med en liten skara elever till museum eller historiska platser. Många företagschefer har fått organisera arbetsresor och tycker att det är bäst att färdas tillsammans med arbetare i en stor grupp och förflytta sig genom stad eller platser tillsammans på ett säkert och bekvämt sätt. Så i ditt fall måste du i första hand tänka på vilken slags resa du ska utföra, om det bara är för att komma fram till en bestämd plats, eller om man även ska vistas där under ett par dagar. Vad vill de som reser göra? Hur många platser vill de se? Det finns många ställen att besöka, därför bör resorna planeras i god tid och med försiktighet.

122-varabussarDet bästa med bussar

Som researrangör, måste man tänka på touren genom staden man anländer till. Det är oftast bäst med en enda hyrd buss, då det hela går snabbt och smidigt. Här finns några fördelar en resa med buss kan erbjuda, och som du kanske kommer att uppskatta som utnämnd reseplanerare:

• Säkerhet. Fem myror är fler än fyra elefanter. Att åka tillsammans minskar risken att någon tappar bort sig eller råkar illa ut på okänd mark.
• Som planerare kommer du att kunna hålla bättre koll på alla.
• Bekvämare eftersom du bestämmer kvalitén på bussen.
• Alla kommer fram i tid och åker i väg samtidigt.